Fried Halloumi: Cut Halloumi in medium size slices (6-8 pieces a pack) On a hot pan place the halloumi slices (no oil necessary) When slices turn light brown turn the other side Enjoy your fried Halloumi in a pita bread or next to a plate of pasta or in a hot day next to a slice of watermelon 🙂 Grilled Halloumi: Cut Halloumi cheese in medium size slices (6-8 pieces a pack) Place them on the grill and grill them till they turn caramel color on both sides Enjoy your grilled Halloumi together with nice grilled veggies 🙂
Bereiding:
Snij Halloumi in middelgrote plakjes (6-8 stuks per verpakking).
Op een hete pan leg de plakjes halloumi (geen olie nodig).
Wanneer plakjes draaien lichtbruin draai de andere kant.
Geniet van uw gebakken halloumi in een pitabroodje of naast een bord pasta of in een hete dag naast een stukje watermeloen 🙂
*geen olie nodig
Bereiding
Snij de halloumikaas in middelgrote plakjes (6-8 stuks per verpakking).
Leg ze op de grill en grill ze totdat ze een caramel kleur aan beide kanten krijgen.
Geniet van uw gegrilde halloumi samen met lekkere gegrilde groenten 🙂
Ingrediënten
- 2 grote aardappelen (zoete aardappelen zijn beter)
- 1 rode ui
- 1 gele en 1 rode paprika
- de helft van een bol knoflook
- 4 eetlepel olijfolie
- zwarte peper voor kruiden
- 200gr van halloumi
Bereiding
Snij de aardappelen in 6-8 stukken, snij de uien middelgrote stukjes, snij de paprika in kleine stukjes, voeg knoflook toe in kleine stukjes.
Bak de mix met olijfolie na kruiden toevoegen met zwarte peper. Geen zout is noodzakelijk omdat halloumi zout zal zijn.
Plaats het het in de voorverwarmde oven op 200 graden (400 F) gedurende 45 minuten, voeg dunne plakjes halloumi aan de bovenkant en plaats het nog 6-8 minuten terug in de oven. Haal het uit de oven en het is klaar om te worden geserveerd.
Ingrediënten
- 1 middelgrote ei
- 4 kopjes meel
- 1 kopje melk
- 3\4 kopje olie (plantaardige olie)
- 1 theelepel zout
Vulling:
- 400gr gemalen halloumi
- 4 middelgrote eieren
- bakpoeder
- 1 theelepel sesam
- 1 eetlepel rozijnen
Bereiding
Voor het deeg: meng het ei, vloer, melk olie en zout. Kneed het deeg vervolgens tot het zacht is. Pluk een stuk deeg ter grootte van een walnoot en strijk het. Vul het met halloumi, sesam, rozijnen, eiwit (2 eiwit) en het bakpoeder mix en sluit het deeg. Bestrijk het eigeel op de top van de gesloten deeg en bestrooi sesam. Als u klaar bent zet het in de voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 25-30 minuten. Eet smakelijk!
Ingredienten
- 2 grote aardappelen (zoete aardappelen zijn beter)
- 1 rode ui
- 1 gele en 1 rode paprika
- de helft van een bol knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
-
zwarte peper voor kruiden
- 200gr halloumi
Bereiding
Snij de aardappelen in 6-8 stukken, snij de uien middelgrote, snij de paprika in kleine stukjes, voeg knoflook toe in kleine stukjes. Bak de mix met olijfolie na kruiden met zwarte peper. Geen zout is noodzakelijk omdat de halloumi kaas al zout is.